the reason


2008-12-22 ♥ 19:28:47
Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()

JIHOOO, då har man  blivit sjuk typ förkyld, hosta, och ont i halsen. Fett drygt, har dessutom inget att göra heller. Får typ inte ens gå ut-.- Jag tänker då inte vara sjuk på julafton, no way. det är säkert malin som har smittat mig också. Idag har jag också varit på stan och köpt klart alla mina julklappar, haha jag åt även på subway. mums:). Så jag har nyss slagit in alla julklappar, och håller på att julpynta klart. Just ja, julgranen ska jag också pynta. Det blev en riktig julgran i år, den är jätte fin och supeer stor. En riktig 'kalle anka'' gran. Så jag ska snart börja pynta den. Marre kanske skulle komma förbi, hon ska också få sin julklapp. Och kanske hjälpa till och pynta julgranen, haha:). Hoppas att det kommer att bli en rolig jul i år, fast min snällaa kusin inte är ''hemma'' till jul. men hon kommer förhoppningsvis till umeå efter nyår:) Saknar henne väldigt mycket. Och jag tycker att det är såå himla härliigt att det äntligen har kommit riktigt mycket snö, och jag hoppas verkligen att det kommer snöa mycket på julafton. Just nu sitter jag och lyssnar på musik (the reason). jag vet den är fett gammal men den äger iaf:) Hehehe, jag vill sjunga sing star, men jag har somsagt jätte ont i halsen..;/ BÄÄÄÄÄ tråkigt, men nu ska jag draa.

Hare bra,

personal jesus


2008-12-21 ♥ 19:05:18
Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Han inte skriva i bloggen igår, det har varit så mkt nu innan jul.. Men iaf.
Igår var jag och malin på maxii i typ fem timmar, sen gick vi till strömpilen och kollade runt.. provade kläder,smink och sprutade parfym. Hahah jag köpte en grå hood tröja och en svart ''vanlig'' tröja. Sedan när vi gick hem kände vi oss som två 'tanter'' eftersom det va glashalt ute och då var vi tvungna att hålla i varandra nästan hela vägen hem till mig. xd Men till slut kom vi hem, och då skulle vi tydligen ner till gårdslokalen och äta ngn mat.. och typ se på ngn film, haah det var as tråkigt. Men vi stannade inte där så länge, gick hem vid halv nio. HAHAHA, jag åt typ upp all mat ;} moahaha.. efter det gick vi upp till mig och sjöng sing star.. läääänge. HAHA, jag och malin diggar låten med marilyn manson..  NOOT. Hahaha, vi dog att skratt.. kunde ingenting på låten och sjöng jätte falskt XD. Hahahah, men jag va ju riktigt duktig på den.. NOOOOOOOOOOOOT.. Kvällen/natten blev jätte låååååååååååååååååååååååååååång..
Malin hade match idag, synd att jag inte kunde följa;/ .. Men men.. Idag efter malins match har vi sjungt ännu mer sing star och haft roligt, men kvällen är ICKET slut ännu. snart ska vi pallra oss iväg till maaaxi igen. sen kanske det blir film elr ngt, ingen aning. Det är så himmlaaa soft med jullov, längtar faktiskt liite till julafton. Har inte köpt alla mina julklappar ännu men ska på stan i morron.. Men nu tjatar malin på mig att jag ska lsuta skriva.

Hare bra;*

Wall to Wall


2008-12-19 ♥ 20:14:37
Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

NÄÄÄÄÄ VAD SUR JAG BLIR, allt jag nyss satt och skrev på bloggen försvann. Men ''suck'' va roligt, aja då får jag väl skriva om. Iaf, idag har jag varit på julavslutning på skolan. Vi fick även våra betyg, jag är rätt så nöjd. Just jag jag fick oxå en läsk eftersom att jag visade mina betyg haha.. Tipsrundan på skolan var dryg, man var typ tvungen att gå i skogen. plus att Ellen, Jessica och jag säkert hade allaa fel ;p Men annars har dagen varit bra, slutade vid 12 tiden.
Var ett tag med Ellen efter skolan oxå, sen hade jag träning på iksu. Vilken tur att malin hade lust att följa med. :)
Fast jag fick as ont i handleden, jag stod och bollade i typ en halv timmaaa. Så min hand/arm är alldeles svullen och blå/röd:( .. inte nice. Haha på väg från träningen ''missade'' vi bussen, den for bara förbi oss. Så vi är fortf. lite sura;s .. Sen dess har jag varit hemma och tagit det lungt, ätit middag och snart ska jag vara med malin, vi ska typ till maxi,
vara ute, se på film o.s.v. Alltså det vi oftast gör nu för tiden. Nu spricker jag snart, åt nog alldeles för mkt. 

ÄHahah jag måste bara berätta om igår, jag och marre gick en sväng till OKQ8 för att hämta marres syrra (vivecas) paket. För hon var tydligen på maxi, så vi tog med oss marres hund (vilma) och gick. När vi väl kom dit gick jag in för att hämta paketet, marre stod utanför och väntade med vilma. Killen i kassan sa att det var försent att hämta nu, fast vi ringde innan och klockan bara var 9 minuter över 9. ahapp, sen gick marre in för att köpa lite godis, då kom det en annan gubbe in på OK. Han skullel tydligen också hämta ett paket, MEN NOG FICK HAN DET. Självklart var det ju inte försent då, nejdå. Jag och marre tod våra saker och kastade snöbollar på rutan och sprang därifrån;) . AAAAAAh. Så viveca fick aldrig sitt paket, men iaf. Nu hatar jag OK bara för det.
MOOOOOORRRR..

Vet inte om jag hinner skriva så mkt mer nu, ska träffa malin..

Hare bra,

sista


2008-12-18 ♥ 20:19:09
Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Ahapp, dag vare sista skoldagen. Känns ganska härligt, är less på alla tusen ton med läxor och prov.
Är bara lite nervös inför betygen, hahha. Annars har dagen har varit bra, hade idrott vi spelade volleyboll och badminton nästan hela dagen. Slutade vid klockan två, sen dess har jag bara varit hemma och degat framför tvn;)
Jag tycker att veckan änn så länge har gått fort, och den känns ganska ovärd. Men det kanske är eftersom det har varit ''elevens val vecka (alltså inga vanliga skoldagar, inga läxoor). I morgon är det iaf julavslutning, börjar 20 över åtta..
BLÄÄÄ, orkar inte. dessutom ska vi tydligen vara ute på tipsrunda elr ngt, sen hade klassen valt att se på film.
Just ja, Ellen ringde och frågade om jag hade lust att gå en sväng till maxi hon skulle köpa ngt speciellt.. minns inte riktigt vad det var hon skulle köpa men men.. jag ska iaf  snart träffa marre..
Så därför kan jag inte heller skriva så mkt mer.. Men annars kanske jag skriver ett inlägg till ikväll eller ngt.
Btw, Lite kortfattat, senare ska jag som sagt vara med marre , vi ska till OKQ8 för att hämta ut (vivecas paket) Vet inte varför men hon var tydligen på maxi, så jag och marre ska ta med oss vilma och pallra oss dit. Funderar även om jag ska köpa ngt, men just nu är jag ganska mätt eftersom jag nyss åt. HÖHÖH.. Men jag är nästan hundra procent säker på att marre kmr att köpa godis elr ngt annat.. typiskt henne, haha :)
Men nu ska jag ta o sluta skriva.

herrå;*

no air


2008-12-17 ♥ 22:19:00
Permalink | Allmänt | Kommentarer (2) | Trackbacks ()

Haha då har man en blogg, marre fixade den åt mig. Jag ska skriva så ofta jag hinner så att ni har ngt roligt att läsa.

Maria följde med mig på min första volleyboll träning igår. HAHA det var ganska förvirrande, vi såg säkert ut som vilsna hamstarar som gick runt i hela iksu och letade efter Manchester. HAHAHA! Så himla najs. Dom som jobbar där kan ju förska att förklara liiite bättre. Nedför trappan, sväng vänster, rakt fram, höger, upp för trappan, ner för trappan, vänster, höger, vänster, vänster, in genom en dörr och DÄR har ni det. Eller inte..! Iaf, tränaren ''åke'' frågade om marre ville vara md, men hon ville inte.. dummaa marre:( men jag ska allt få md henne nästa träning. Efte träningen stod vi och väntade på bussen i typ 40 min;s dt var iaf lite kallt o drygt.

På kvällen gick (sprang) jag och marre till skolan för att möta hanna o rebb, och sedan gå till Linneas klass julfest. Haha vi spelade twister, det gick ju supeer. När klockan var nio, gick vi hem. Jag och marre såg på titanic, den är så bra, fast sorglig;/ eftersom att filmen typ är 3.5 timme lång så somnade jag ungefär vid ett:) 

IdAg gick jag upp klockan sju, hann ändå inte.. kom sent till marre. Jag har typ bild på elevens val hela veckan, fast idag ''smet'' jag och ellen till idrotten och spelade volleyboll med jessica och caroline;) det var nice.
Så i morgon tänker jag ha idrott igen, vill spela volleyboll (aa) Vet ändå inte vad jag skagöra på bilden.
Efter skolan väntade jag på att marre skulle ringa, det tog typ en timma x'p När jag var hemma satt jag bara och
degade framför tvn sen köpte jag och marre varsin kebabrulle, USCH ska aldrig mera äta dt.. haha blev så äcklad.
Btw, efter typ två timmar gick jag till marre för att fixa en blogg. 

herrå;*

Välkommen till min nya blogg!


2008-12-17 ♥ 20:37:26
Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

RSS 2.0