now or never


2009-01-03 ♥ 15:40:14
Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

TJAA,

Vaknade klockan tio i morse, men jag sommnade om lika snabbt som jag vaknade. Så jag sov två timmar till och sedan gick jag upp vid tolv. Men snart måste man ju gå upp lite tidigare eftersom att skolan börjar på torsdag. Jag tycker att lovet har gått väldigt fort, jag vill inte ha skola ännu.. skulle gärna vilja ha lov i typ två veckor till elr nått.. plus att vi har ngra läxor över lovet som jag knappt har börjat på.. så jag ska väl göra dem efter cupen.

Igår hade jag innebandy match på ersängsskolan (tror jag den heter) . Iaf, vi förlorade matchen med 1-3 men jag tycker att vi borde ha vunnit, eftersom att vi spelade mycket bättre. Så eftersom att det är 13-dagscupen så har vi match i morgon också, mot skellefteå.. vi får hoppas på att det går bra då:). Jag spelar dock inte innebandy, men funderar på att börja träna igen. Det var härligt att spela igen, så vi får se hur det blir med det. Efter matchen åkte jag md malin hem.
Efter jag hade ätit, kom marre över så vi åt lite glass och chokladssås. Men jag tror nog att jag hoppar över den biten.. (läs marraanns blogg) HAHAHAHAH. . lite dum var jag faktiskt. Men det var gott och väldigt roligt.

Klockan fem får vi besök av mina kusiner, moster mf.l. Så det blir nog trevligt:) Så jag har just stått och delat alla äpplen i skivor ( till efterrätten ) . JAG SKAR MIG OXÅ, så typiskt:( . Men jag satte på mig ett plåster, så det är bättre nu. HÖHÖ.
Ikväll vet jag inte vad det blir, har ingen aning om hur länge dem har tänkt och stanna, så det kanske bara blir hemma elr Marre elr ngt annat. Men nu ska jag fixa lite innan dem kommer..

Hare bra ,

wihoo.

These words


2009-01-01 ♥ 16:28:59
Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()

H E E E E J

Jag har inte ''haft tid'' att srkva i bloggen, har haft så mkt att göra nu när det har varit jul och nyår. Men har inte pallat heller.
I söndags var Marre, Rebb o jag nere på maxi och såg kevin, alice o robin. Köpte såklart skivan fick tre autografer. Fick även en kram och två high five oxå ;) Hahaha. men dt var tur att Marre smsa, annars hade vi inte hunnit gått dit, men vi missade robin när han sjöng. Men dt var så härligt o sen dem i verkligheten, o dem var jätte bra oxå. Personligen gilalr jag alice mest, men alla är bra. Så igår städade jag mitt rum o fixa med garderåben och såklart lyssnade jag på skivan:)
Hahahaa, jag ringde Marre vid tolv o bad henne komma över o hjälpba mig så vi höll på md garderåben till typ tre på natten x'd.. Men till slut blev vi klara. Eftersom att jag tkr om alice mkt, så lyssnade ja verkligen söndeeer ''hennes'' låt These words,, va den nu heter, den är fett braa. mjoruu. 

Fick många fina julklappar, fast dt var mest pengar, kläder, smink o.s.v. Så nu är man riiik. Höhöhöö. inte länge till... Men men dt var roligt att det var snö ute oxå. Så nu när mellandagsrean har varit (vet inte om den fortf. håller på) Har man varit ute och shoppat liite, addidasskor, jeans o ngn tröja. Fetttttt najs, så jag är nöjd. Igår blev dt middag med fam. nyström, lite senare kom malin o hennes mamma och pappa:) dt var 3vligt, hehe. Vi satt och pratade lite, åt gott o.s.v. sen började klockan närma sig tolv så vi tog fram champagne o gott nytt år!
Var ute en stund o kollade på när alla smällde upp sina moneeyy haha.. jag tkr att dt var snååålt med raketer i år. dt brukar vara mkt mer, men jag tkr synd om alla djur som typ blir räddaa:( av alla smällare. Dem kanske ska förbjuda att smälla smällare nästa år elr ngt. Inte för att jag bryr mig så jätte mkt men om man tänker på djuren o allt .. 

Btw, malin sov över i natt, dt var roligt:) . Synd bara att internet på din laptop inte funkade hos mig;z Men vi hade dt bra utan datan ett tag iaf .. Vaknade vid ett, så dt bev sen frukost o då antar jag att det blir ''tidig middag'' elr ngt sånt. Inte för att jag är spec hungrig, men men.  Nu äre nytt år, känns inget spec med de men dt kanske inte dt inte ska göra heller. Vad vet jag, hahaha. Så nu sitter man här vid datan o inte har ngt annat för sig. Kan inte fatta att skolan börjar nästa vecka, inte för att jag längtar spec mkt meen-.- Har typ svenska prov o eng redovisning..

Men ska dra nu,
Hare bäst
ny år..

RSS 2.0