Halo


2009-03-31 ♥ 17:51:10
Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

HEJ:)

Mhmm, som ni ser har jag inte skrivit i bloggen på typ hundra år. Tänkte sluta blogga, fast jag ju egentligen inte bloggat så länge men iaf.. Vet inte, kan ändå inte sluta eftersom att ibland sätter jag mig vid datan å bloggar iaf. Men vi får se hur det blir. Annars äre skolan å fotbollen som gäller nu, vi har faktiskt inte så mycket plugg just nu, bara några läxor. Men förra veckan hade vi ett ''stort'' arbete + redovisning, det gick väl bra:) Fotbollen är najs, jag tror att det är fyra träningar i veckan nu, men det är bara härligt:)
yyeeess min kamera funkar, den har inte funkat på ett bra tag nu. Men igår fixade jag lite med den å nu så funkar den:) Så när jag ändå fixade lite med kameran kollade jag på bilder, ex när vi var i grekland. Hääärliga tider:) Saknar dem väldigt mycket, hade ju inte varit där på ungefär 14 år.. KAnske lägger upp en bild;) Så jag har också tänkt på sommarn väldigt mycket, nu fattar jag hur mycket jag saknar den:( Jag ser fram emot sommarn jätte mycket. Vet inte om vi ska utomlans den här sommarn också, men annars så drar vi till sthlm ist. Det är ju också roligt, speciellt att gå på stan å gå på grönalund;)


Men nu måste jag dra, ska göra lite franska läxa innan jag åker till stan. Vi skulle göra något med fotbollslaget, så jag kanske slänger in ett kort inlägg när jag kmr hem.
Hare bra,

just hold me


2009-03-02 ♥ 16:53:11
Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

TJAAAAH ,

vaknade klockan halv tolv med as mycket träningsverk i morse, kan knappt gå ;p. Jag har faktiskt inte sprungit sen i somras, haha men jag får nog skylla mig själv också.. Just nu är jag med marre vi har målat våra naglar knall rosa :d
I morgon ska vi åka till ö-vik, o bada på paradisbadeet:) Har inte varit där på typ två år, så det kommer blir roligt.

Igår var jag med malin, vi fikade tårta eftersom att malins pappa fyllde år. Muuuummss:) På kvällen spelade vi Claw, ett kattspel på datan så man blir beroende av;p Vi tog oxå en promenad till maxi och strömpilen för att köpa mascara, Hahah vi blev lite hungriga så vi åt på donken;) Så de e ba o gå ut å springa nuuu, bli av med allt man har ätit liksom;d
Senare på kvällen hade vi ingget att göra, så vi satte oss vid datan och lyssnade på musik på youtube som alltid:)
OCH, (man ska aldrig börja en mening med och) men iaf vi ''råkade'' komma in på Anden i glaset, svarta madame m.m. FAttade inte så mycket av det, men vi ville testa >;) Vi var faktiskt ensamma så det var lite läskigt. Men vi körde anden i glaset iaf, hade ändå itne kört det sen typ mellanstadiet, HAHA. Det var läskigt, glaset rörde på sig;o Men jag vet ärligt inte om det var för att jag och malin flyttade på det xdd. Sen eldade vi upp pappret o allt och sedan gick vi hem till mig:)
MAlin sov äver hos mig, det var roligt,. Vi kanskse ska åka skoter på onsdag:)


 HEHE, mycket fint aoo.
RSS 2.0